Pulled chicken burger

Tina 6st kycklingfiler och bryn dem i stekpannan krydda med svartpeppar och salt.
Lägg i crockpoten häll över 11/2dl barbecgusås och 1dl vatten. Pressa 2st vitlökar över. 2msk kycklingfond och 1msk soya. Sätt på högsta värmen 3-4timmar. Dra isär kycklingen med två gafflar.
Det går att lägga kycklingen i en stekgryta och ställa in i ugnen på 150grader.
Servera med sallad som du gillar. Vi använder original maxdressing och green garlic maxdressing.

Bröd 
Värm 4dl mjölk och ett paket jäst. Knäck i 2st ägg, 4msk strösocker och 1tsk salt. Blanda allt och tillsätt ca 1liter mjöl. När du blandat klart låt jäsa 20min. Gör runda bollar och låt jäsa 10min in i ugnen 200grader ca 10-15 minuter.